Circulair (gebruikt) projectmeubilair

Gebruikt meubilair opnieuw ingezet

Life2 Circulair:
circulair inrichten in UW stijl

Is er vanuit uw organisatie de wens om circulair in te richten met gebruikt projectmeubilair, maar heeft u zelf niet het geschikte meubilair voorhanden? Daarvoor heeft Life2 vanzelfsprekend een oplossing.

Wij beschikken over een groot leveringsprogramma aan gebruikt projectmeubilair, uiteraard van een uitstekende kwaliteit. En Life2 zou Life2 niet zijn als we daar onze kracht van het restylen van meubilair niet aan zouden koppelen.

Kijk hier wat we allemaal met het gebruikte meubilair kunnen doen.

Restyling van standaard gebruikt meubilair in uw huisstijl

Maakt u de keuze voor gebruikt projectmeubilair, dat kunt u er natuurlijk vanuit gaan dat dit er tip-top bij staat. Maar er is nóg een overweging: past het aangeboden meubilair binnen uw huisstijl? U wilt natuurlijk geen meubilair in standaard zwart of blauw of de speciale kleur die de vorige eigenaar mooi vond!

Tweedehands of gebruikt zitmeubilair van Life2, is gestoffeerd in UW kleuren en in UW stoffen. Gebruikte tafels zijn voorzien van UW soort blad.  Het meubilair past op die manier naadloos bij uw bestaande meubilair.

Op zoek naar circulair projectmeubilair?
Kijkt u voor een samenvatting van beschikbaar
gebruikt meubilair op Life2 Circulair Pinterest 

…en leg uw vraag neer bij Life2!
Wij gaan op zoek voor u!

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!