De eerste partij Life2 Bags in de schappen

De eerste partij Life2 Bags in de schappen

Life2 Bag met stoel

Bij maatschappelijk verantwoord produceren hoort ook het nadenken over de afvalstromen binnen het bedrijf. In onze stoffeerderij zijn van vrijwel elke order reststukken stof over, rolletjes waar je net geen hele stoelen meer mee kan stofferen. Zonde om daar niets mee te doen!

De reststoffen van onze stoffeeropdrachten verwerken wij in de LIFE2 bag.

De LIFE2 bag is een unieke tas voor naar kantoor, voor de boodschappen of om mee naar het strand te nemen. Aan de buitenzijde is hij voorzien van een weefstof en aan de binnenzijde verwerken wij een afneembare kunststof….of andersom, want de tas is tweezijdig te gebruiken.

Zoveel projecten, zoveel verschillende stoffen; onze design-afdeling matcht de reststoffen tot inspirerende en unieke kleurencombinaties. Altijd verrassend!

Om het plaatje compleet te maken: de LIFE2 bag wordt natuurlijk geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het mes snijdt aan twee kanten. Vanzelfsprekend voor Life2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!