Logistieke dienstverlening

Projectcoördinatie

Demontage, montage, transport en communicatie

Elk restylings-project heeft een zekere impact op de werkvloer. Er komt nou eenmaal geen vrachtwagen met een stapel nieuwe stoelen voorrijden, maar de bestaande stoelen zijn even niet beschikbaar. Zo’n operatie vereist een perfecte planning en gedegen communicatie. Onze ruime ervaring op het gebied van projectcoördinatie bij restyling-operaties garandeert dat Life2-projecten vlekkeloos kunnen verlopen. Wij plannen de uitvoering in nauw overleg met onze klanten; zo efficiënt mogelijk en als dat nodig is, met inzet van vervangend meubilair. 

Transport
Wij werken al 30 jaar samen met een extern vervoersbedrijf, dat zeer zorgvuldig en op de juiste wijze ompringt met uw meubilair. Wij plannen het transport in samenspraak met u en geven u op de dag van het ophalen en terugbrengen een zo nauwkeurig mogelijk timeslot. 

Demontage en montage

Wij halen losse stoelen in zijn geheel bij u op en demonteren en monteren deze in onze werkplaats. U merkt daar niets van en krijgt de stoelen gemonteerd weer terug. Als we vast zaalmeubilair moeten meenemen, dan kunnen wij de zittingen en ruggen ter plaatse demonteren en na het herstofferen weer monteren. Als u dat met uw eigen TD wilt uitvoeren, dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. 

Een project is een project of het nou klein is of groot
Of we nou 10 banken herstofferen, 50 zorgstoelen ontdoen van vieze zittingen, 900 houten stoelen voorzien van een stoffering, 30 zorgstoelen beitsen en herstofferen of 60 bureaus inkorten en nieuwe bladen geven; elk project is een kans en krijgt de volle aandacht. Wij willen trots zijn op elk resultaat, klein of groot.

Laat u inspireren door hier een paar sprekende Life2 projecten te bekijken.

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!