Herstofferen stoelen in nieuwe huisstijl

Herstofferen stoelen in nieuwe huisstijl

Herstofferen stoelen raadzaal

Nieuwe huiskleuren op het meubilair

Gemeente Leidschendam-Voorburg heeft een nieuwe huisstijl. Lokaal communicatiebureau Walvis & Molmans ontwierp o.a. een herkenbaar, nieuw logo en bepaalde koningsblauw, zandbeige en mintgroen als de nieuwe kleuren van papieren en digitale uitingen van de gemeente. En sterker nog, óók op het meubilair van de raadzaal en de perstribune moesten die kleuren terugkomen

Hergebruik van meubilair = duurzaam

Een gemeente die zich committeert aan een serieus duurzaamheidsbeleid, zet vanzelfsprekend ook in op hergebruik van meubilair. Daarin vervult Life2 by Vision Furniture een faciliterende rol. Het bestaande meubilair van de raadzaal had wel degelijk een 2e leven in zich; technisch waren de stoelen nog goed, maar de stoffering was aan vernieuwing toe. Life2 herstoffeerde de stoelen volgens de huisstijl in een koningsblauwe stof met een geborduurd logo in zandbeige. De stoelen van de perstribune werden ook koningsblauw. Alles voor herkenbaarheid en toekomstbestendigheid.

Van de oude huisstijl….

…naar de nieuwe

Herstofferen stoelen raadzaal

Ook een 2e leven voor uw meubilair?

Boek een gratis Life2 Meubelscan

Vraag een gratis Life2 Meubelscan aan en u ontvangt een eerlijk advies over de mogelijkheden van uw meubilair.

Download de Life2 App

U kunt ook de Life2 App downloaden om snel en eenvoudig een offerte aan te vragen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!