Herstoffeer zorgmeubilair in virus-vernietigende stoffen

Herstoffeer zorgmeubilair in virus-vernietigende stoffen

Ziet u het voor zich: de zorgmedewerkers wassen de hele dag hun handen met alcohol, ze dragen mondkapjes en beschermende kleding, maar een besmette bewoner hoest of smeert onzichtbare virusdeeltjes op de bekleding van de stoel, waar z’n lotgenoot of enige bezoeker straks op gaat zitten. Of het nou corona is, noro of influenza, de stoel draagt nu een virus en is een besmettingshaard geworden.

Stoelen zijn een bron van besmetting, zeker als ze (deels) gestoffeerd zijn in weefstoffen die niet goed en dagelijks reinigbaar zijn. Nu is de tijd om daar een effectieve oplossing voor te zoeken.

Life2 herstoffeert zorgstoelen en banken in (kunst) stoffen die voorzien zijn van een middel dat de viruscellen en bacteriën direct doodt bij contact.

Bron: Panaz

Meubelstoffenfabrikant Panaz heeft de permanente ShieldPlus™ coating ontwikkeld. ShieldPlus trekt de micro-organismen aan door een negatieve en positieve lading. Bij contact worden de celmembranen van bacteriën en virussen doorboord. Dit schakelt ze uit en voorkomt groei en toename. Zelfs na wassen of schoonmaken blijft de beschermende laag intact.

Wilt u meer weten over deze ontwikkeling?  Vraag hier de brochure aan, we sturen hem graag toe.

Een offerte aanvragen voor het herstofferen van uw meubilair in virus-dodende stof kan ook. Stuur uw foto in via WhatsApp (groene knop rechts onderin uw scherm) en wij reageren direct.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!