Herstofferen bureaustoelen

Restyling, hergebruik, opknappen, uitstraling waarborgen

Bureaustoelen restylen

Kent u hem ook, de stukgezeten bureaustoel? Gerafelde stof aan de voorkant van de zitting; waar gezeten wordt, wordt geschoven. Zielige exemplaren die wel aantonen dat er hard gewerkt wordt, maar verder weinig positiefs doen voor uw uitstraling…

Life2 herstoffeert bureaustoelen. Dat doen we snel en vakkundig, in kantoorstoffen die geschikt zijn voor deze toepassing. Als u stoelen hebt waar 24/7 op wordt gewerkt, hebben we zelfs stoffen die daar speciaal voor ontworpen zijn en sterker zijn dan de reguliere stoffen.

Werknemers die verknocht zijn aan hun stoel, die helemaal ingesteld staat op hun lichaamsbouw en werkhouding, kunnen nog profiteren van het 2e leven dat Life2 hun stoel geeft! Als de rug nog goed is, dan doen we alleen de zitting. Alles is mogelijk!

En wilt u meteen uw kantoor moderniseren of ‘verversen’, kijk dan hier wat Life2 nog meer voor u kan doen, duurzaam en sociaal.

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!