Herstofferen meubilair collegezaal en theaterzaal

Theaterzaal, collegezaal, congreszaal

Restyling en onderhoud zaalmeubilair

Zitplaatsen als verkoopproduct; bij theaters en congreszalen is dat zo. Alle reden om te zorgen dat die er smetteloos bij staan.
Half mei sluiten de meeste theaters hun deuren en plegen onderhoud aan hun hardst kloppende levensader, de zitplaatsen. Tijd voor Life2 om te zorgen dat de stoffeerderij daar klaar voor is.

Life2 revitaliseert zaalstoelen. We herstofferen de stoelen, brengen indien nodig een aanvullende vulling aan, halen alle nummers eraf en zetten ze na het aanbrengen van de nieuwe stof ook weer terug, zodat de rijen er perfect bij staan als het theaterseizoen weer begint.

De demontage en hermontage verzorgen we vanzelfsprekend ook, als u dat wenst, maar kunt u ook zelf regisseren. We kunnen de hele zaal in één keer aanpakken of in fases werken. Periodiek onderhoud is ook een mogelijkheid, waarbij wij de stoelen in hapklare brokjes herstofferen, zodat u gewoon door kunt draaien. Samen vinden wij de uitvoering die past bij uw bedrijfsvoering.

En heeft u meubilair in de foyer dat aan een opknapbeurt toe is, dan doen wij dat natuurlijk ook heel graag! Kijk hier wat wij nog meer voor uw bedrijf kunnen doen, sociaal en duurzaam.

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!