Herstofferen van banken

Restyling van horecabanken

Treinbanken, je ziet ze overal tegenwoordig. Ze zijn heel populair in de horeca, waar maatwerk van muur tot muur vaak een vereiste is. En wie zit er niet graag op die banken, ‘veilig’ aan de kant, met een muur in de rug.  

In horeca-gelegenheden is een interieur om de paar jaar aan een restyling toe. De op maat gemaakte, populaire banken zijn vaak nog niet aan vervanging toe, maar ze kleuren niet meer bij het nieuwe interieurontwerp. Bovendien wordt ook in de horeca geroepen om duurzaamheid. Er is een oplossing!

Life2 herstoffeert horecabanken en stoelen in alle mogelijke stoffen of kunststoffen, in lijn met uw nieuwe kleurenplan en ontwerp. En natuurlijk met oog voor het feit dat ze maar kort gemist kunnen worden.

Daar waar het verkeer uitdagend druk is, is slijtage of beschadiging helaas ook een fact of life. En als er dan een scheur is, door een mes of een ongelukkige manoeuvre met een tas of koffer, dan wilt u dat natuurlijk laten repareren. Ook daarvoor kunt u bij Life2 terecht.

De logistiek is bij Life2 in goede handen. U kunt zelf de demontage en montage uitvoeren of ons daarvoor inschakelen. Alles voor een snelle en efficiënte operatie. Ook nieuwe bladen voor uw tafels? Geen probleem! Ook die vervangen we in de door u gewenste afmeting, vorm en kleur.

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!