Herstofferen en stofferen stoelen

Onderhoud zitmeubilair

Stoelen een 2e leven

Wees eens eerlijk, gaat u op stoelen zitten met vlekken? En als er een scheur zit in de zitting, zet u de stoel dan niet opzij? Als wij, van Life2, dat soort meubels zien, dan jeuken onze handen!

Een scheur is geen schande en het is nou eenmaal de realiteit dat stof slijt door intensief gebruik, maar het is wel het bewijs dat onderhoud van uw zitmeubilair noodzakelijk is. Vieze, vuile of versleten stoelen zijn de doodsteek voor het gevoel van hospitality dat u wilt uitstralen.

Lukt het de schoonmakers niet meer om de vlekken eruit te krijgen? Vlekken kunnen worden voorkomen door toepassing van de juiste stoffen op plaatsen waar speciale eisen gelden.

Life2 herstoffeert stoelen in alle denkbare stoffen en kleuren en vervangt of vult de vulling aan. Wij hebben een brede kennis van alle denkbare stoffen en kunststoffen en kunnen u adviseren over de juiste bekleding op plaatsen waar de eisen streng zijn.

Life2 organiseert (her)stoffeerprojecten zó, dat u er weinig last van ondervindt. We sturen erop u zoveel mogelijk te ontzorgen, door de inzet van vervangend meubilair of uitvoering in fases. Lees hier hoe wij dat doen.

Wij kunnen ook met u meedenken over een meerjarig onderhoudsplan voor uw stoelen.

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!
Powered by