LIFE2 bag

RECYCLING

De LIFE2 bag

Een circulair cadeau van reststof!

Bij maatschappelijk verantwoord produceren hoort ook het nadenken over de afvalstromen binnen het bedrijf. In de stoffeerderij zijn van elke order reststukken stof over, rolletjes waar je net geen hele stoelen meer mee kan stofferen. Containers vol. Zonde om daar niets mee te doen! De reststoffen van onze stoffeeropdrachten verwerken wij in de unieke LIFE2 bag.

De tas

De LIFE2 bag is een heerlijke tas geworden voor de boodschappen of gewoon om mee naar kantoor of het strand te nemen. Aan de buitenzijde is hij voorzien van een weefstof Gedessineerd of effen, alles kan. Aan de binnenzijde verwerken wij een kunststof….of andersom, want de tas is tweezijdig te gebruiken.

Unieke exemplaren

Zoveel projecten, zoveel verschillende stoffen en kleurcombinaties. Wij verzamelen de reststoffen en maken inspirerende kleurencombinaties. Het is een verrassing welke combinaties u krijgt. Vanzelfsprekend let onze design-afdeling er wel op of de binnenzijde en buitenzijde met elkaar matchen.

LIFE2 Bag, een sociaal personeelscadeau

Sociaal ondernemerschap uitdragen? Letterlijk? De LIFE2 bag wordt geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Geef uw medewerkers aan het einde van het jaar of bij hun verjaardag een LIFE2 bag cadeau.

LIFE2 Bag, een circulair relatiegeschenk

Laat zien dat uw organisatie zich bewust is van de noodzaak om circulair te produceren! Geef uw relaties een LIFE2 bag cadeau. Gewoon zomaar of bij Kerst of bij mooie opdracht.

Welke exemplaren zijn vandaag op voorraad ?

KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT

LIFE2 bags bestellen

DOE VANDAAG NOG EEN AANVRAAG!
1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!