Life2 werkt door tijdens de coronacrisis

Life2 werkt door tijdens de coronacrisis

Life2 werkt door in coronacrisis

Meteen maar het goede nieuws: Life2 by Vision Furniture blijft doorwerken aan uw opdrachten, zolang het RIVM dat toestaat. De overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 te vertragen, hebben vanzelfsprekend enige impact op onze werkwijze. Wij nemen de nodige voorzorgsmaatregelen om veilig en volgens de richtlijnen te opereren.

Is uw meubilair toe aan een opknapbeurt? U kunt gewoon bij ons terecht, misschien júist nu er meer ruimte is om dat te doen.

Maatregelen

Concreet nemen wij tot 6 april (vooralsnog) de volgende maatregelen, die voor u van belang zijn:

  • Onze accountmanagers beperken hun bezoeken tot de uiterst noodzakelijke en zijn uiteraard telefonisch en via WhatsApp bereikbaar.
  • Via Microsoft Teams kunt u een live beeldgesprek met ons aangaan als oogcontact belangrijk is of u uw meubilair wilt laten zien.
  • Ons verkoopkantoor en de producties ontvangen geen bezoek. Wij garanderen, echter, een goede telefonische bereikbaarheid.
  • Wij halen uw meubilair op en leveren het af achter de eerste deur. Contact is niet nodig. De chauffeur houdt afstand en tekent zelf af op de smartphone en maakt een foto van de goederen bij uw adres ter plaatse. Deze stappen worden uitgevoerd in uw aanwezigheid.

Oplossingsgericht advies

Onze inbox zit vol met emails van leveranciers van materialen en stoffen. Samenvattend geven ze aan dat er grote voorraden zijn, maar dat er vertragingen kunnen optreden. Wij kunnen u, wat dat betreft, het volgende bieden:

  • Wij delen onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van materialen en stoffen om tot alternatieven te komen als levertijden niet gegarandeerd zijn.
  • Wij doen ons uiterste best om u te kunnen blijven voorzien van duidelijke en betrouwbare informatie. Aangezien wij afhankelijk zijn van factoren buiten onze invloedssfeer, kunnen wij dat helaas niet 100% garanderen.

Wij hopen dat wij gezond door deze uitdagende periode heen komen en dat wij ons werk voor u kunnen blijven uitvoeren zoals u dat van ons gewend bent. Wij wensen u alle kracht om ook in uw organisatie tot een weloverwogen bedrijfsvoering te komen en hopen u in een goede gezondheid te spreken of ontmoeten.

Hartelijke groet,

Het team van Life2 by Vision Furniture
www.life2.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!