Restyling tafels en tafelbladen

Afmeting aanpassen, vervangen,
opnieuw beitsen of lakken

Tafelrestyling

De redenen om tafelbladen op te knappen of vervangen kunnen uiteenlopend zijn. Het zijn in ieder geval items die het vaak zwaar te verduren hebben. In de horeca, in recreatiezalen van zorginstellingen, in bibliotheken of kantines worden ze vaak tegen elkaar geschoven of op elkaar gezet en blootgesteld aan vocht. En daarbij zijn ze ook nogal beeldbepalend voor het interieur. 

Tafelbladen restylen

Life2 kan massief houten tafelbladen ontdoen van kringen of andere schade, ontlakken en in een andere kleur lakken of beitsen. 

Heeft u kunststof bladen en bent u de kleur of het dessin zat, wilt u de afmeting aanpassen of passen ze gewoon niet meer in het interieur, dan kunnen wij, met behoud van het onderstel, de bladen vervangen door nieuwe bladen in een moderne kleur of dessin. Vanzelfsprekend worden de oude bladen, als u dat wenst, door ons afgevoerd naar een gecontroleerde stort.

Onderstellen restylen

Zijn de metalen onderstellen ook beschadigd, dan kunnen wij die coaten in alle kleuren en houten onderstellen lakken of beitsen, zodat ze weer bij de stoelen passen. 

Kijk hier hoe het restylen van de tafels onderdeel is van het complete programma van restylingsactiviteiten dat Life2 biedt

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!