Revitaliseren houtwerk

Restyling houten meubels

Er mankeert vaak niets aan de constructie van het massieve hout van uw stoelframes, maar door het vele ‘opdrukken’, stoten en schuiven zijn er slijtageplekken ontstaan op de armleuningen.

Geen fraai gezicht natuurlijk! In de ogen van uw bezoekers zijn uw stoelen oud of op z’n minst versleten. Maar niets is minder waar, het is gewoon tijd voor een opfrisbeurt door Life2!

Life2 demonteert de zitting en rug of kuip en ontlakt het hout. Dat gebeurt in een bad, dat vriendelijk is voor de lijmlagen en alleen de verf en beitslaag verwijdert. Soms is het nodig het frame te stralen om de in het hout getrokken beits te kunnen bereiken en verwijderen. Na het ontlakken, wordt het frame nauwkeurig geschuurd en gebeitst of gelakt in de gewenste kleur en afgelakt met een beschermende laklaag. Zo goed als nieuw!

Als u de stoelen dan ook nog laat herstofferen, dan gaan ze gegarandeerd weer jaren mee en een gezond 2e leven tegemoet. Duurzaam en sociaal

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!