Samenwerking Vision Furniture/Haeghe Groep beklonken

Samenwerking Vision Furniture/Haeghe Groep beklonken

Samenwerking Haeghe getekend

Life2 is van start! Op 18 november zetten Antoinette de Graaf, directeur van de Haeghe Groep en Emiel Geelhoed en Monique de Groot, eigenaren van Vision Furniture B.V., hun handtekeningen onder de samenwerkingsovereenkomst die de ruggengraat vormt van het nieuwe meubelrestylingsconcept, Life2. Tussen de opnieuw gestoffeerde stoelen en alle medewerkers van de stoffeerderij en metaal- en houtafdeling, werd de samenwerking beklonken.

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Haeghe Groep en Vision Furniture

Life2 speelt in op de marktbehoefte naar sociale, duurzame en circulaire interieuroplossingen. Het is een merk-onafhankelijk meubelrestylingconcept, waarmee bedrijven, particuliere en overheidsorganisaties sociaal en duurzaam kunnen ondernemen. Binnen de samenwerking, brengt de Haeghe Groep haar expertise in op het gebied van ‘inclusiviteit’ en de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vision Furniture deelt haar bijna 30-jarige kennis en ervaring op het gebied van restyling van meubilair, professionele logistiek en communicatie.

‘Samenvattend, onderhouden wij projectmeubilair, geven wij het een tweede leven. Wij herstofferen stoelen en banken, revitaliseren het hout, vervangen tafelbladen en spuiten onderstellen. We korten bureaus in, reinigen meubilair en verzorgen demontage en montage. You name it, we do it.’

Life2 is win-win-win‘, aldus Emiel Geelhoed van Vision Furniture. ‘Het spaart kosten, want restyling is goedkoper dan aanschaf van nieuw meubilair. Het biedt mensen die op een afstand staan van de arbeidsmarkt een zinvolle en nuttige baan en, last but not least, het ontziet de afvalberg.’

Vision Furniture en de Haeghe Groep trekken samen op om Life2, het concept en de boodschap erachter, aan de markt te presenteren en leveren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!