The good old VDS555, bestaat die nog?

The good old VDS555, bestaat die nog?

VDS555 2e leven

Ons bedrijf bestaat al 30 jaar en in die tijd hebben wij al een niet meer te tellen aantal VDS555 stoelen gerestyled. De VDS 555 is een begrip in de projectmeubelmarkt en kenmerkt zich vooral door onverwoestbaarheid, degelijkheid, multi-inzetbaarheid, stapelbaarheid en het zitcomfort. In vrijwel elk ziekenhuis zijn ze nog te vinden, maar ze worden niet meer nieuw gefabriceerd.

Tot onze grote spijt worden ze, in hun oude jasje, ook wel afgeschreven en belanden ze in de container. En dat terwijl ze mechanisch nog prima voldoen. Zonde!!! Er zijn veel organisaties die de VDS555 nog steeds omarmen als de beste stoel die ze ooit hebben gehad en er veel voor over hebben om hun arsenaal uit te breiden.

Wij hebben ze vaak in ons Life2 Circulair leveringsprogramma. We leggen onze hand op partijen en geven ze een Life2 restyling in de huisstijl van onze klanten. Het is werkelijk of er nieuwe stoelen staan.

Heeft u behoefte aan circulair meubilair een bepaald merk of een bepaalde soort zorgstoel om uw eigen meubilair aan te vullen? Laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!