LIFE2 Meubelscan

inventarisatie projectmeubilair ter plaatse

Life2 meubelscan:
gratis advies over de conditie van uw projectmeubilair

Het projectmeubilair in uw organisatie heeft een vaak onderbelichte maar zeer belangrijke functie: het straalt uit wie jullie zijn. Het meubilair bepaalt niet alleen mede de sfeer van de locatie, maar het comfort ervan heeft invloed op het welzijn van de bewoners en bezoekers. Hoe ervaart een bewoner met dementie zijn dag op het meubilair? Hoe lang blijft de familie in het restaurant zitten?
Redenen om ervoor te zorgen dat het meubilair er te allen tijde stralend bijstaat.

Kenmerken van slijtage aan uw projectmeubilair

Tekenen dat meubilair onderhoud nodig heeft, u kent ze: slijtage van de stof, vlekken op de zittingen of ruggen van de stoelen, verkleuring van de houten armleggers, kapotte tafelbladen. Maar het zijn GEEN redenen om de stoelen of tafels weg te gooien. 

Uw projectmeubilair is toe aan een 2e leven!

Soms is het moeilijk om het meubel onder die versleten stof en die vlekken nog te zien voor wat het waard is. Life2 doet dat voor u en vindt het 2e leven onder de slijtage.

De Life2 Meubelscan

Life2 by Vision Furniture assisteert organisaties bij het vinden van het 2e of zelfs 3e of 4e leven in hun meubilair. Met de Life2 Meubelscan delen wij onze 30-jarige ervaring op het gebied van meubelrestyling met u en dat doen wij helemaal GRATIS.

1. inventarisatie
Wij maken ter plaatse een inventarisatie van uw meubilair (stoelen, tafels, banken).
2. rapportage
Wij rapporteren onze bevindingen en geven aan wat de fysieke, technische en uiterlijke conditie is van het meubilair.
3. advies
Op basis van onze ervaring, brengen wij u een eerlijk advies uit over de aanpassingen die uw meubilair weer tot uw visitekaartje kunnen maken

Het zou maar zo kunnen dat Life2 uw meubilair uit de container kan redden.

Life2 Meubelscan aanvragen

En waar is Life2 erg goed in?

Wij zijn ervaren deskundigen en geven een 100% merk-onafhankelijk en gedegen advies over de levensvatbaarheid van uw projectmeubilair. Wij kunnen toveren met meubilair waarvan u misschien denkt dat het afgeschreven kan worden. 

DIEPTEREINIGING MET STOOM 

Is uw meubilair alleen optisch vuil en verder nog 100% in goede staat, dan volstaat een ecologisch verantwoorden dieptereiniging met stoom. Dit doen wij ter plaatse

Lees meer

ZITMEUBILAIR HERSTOFFEREN

Is de bekledingsstof beschadigd, té vuil of gedateerd? Dan herstofferen wij de stoelen of banken in stoffen die geschikt zijn voor de plaats waar ze staan. Wij geven u een gedegen advies daarover.

Lees meer

REVITALISEREN HOUTWERK

Als de houten stoelframes slijtageplekken vertonen, dan ontdoen wij ze van de bestaande lak- en beitslagen en herlakken of beitsen ze in elke gewenste kleur.

Lees meer

TAFELS UPGRADEN

Zijn de kunststof bladen van uw tafels kapot op de randen, dan vervangen wij ze. Houten tafelbladen kunnen worden ontlakt en voorzien van een nieuwe lak- of beitslaag in uw kleur.

Lees meer

CIRCULAIR MEUBILAIR

We zijn ook eerlijk en knappen geen meubilair op dat technisch onherstelbaar is versleten. Wij kunnen afgekeurd meubilair vervangen door gebruikt circulair meubilair, dat geheel in uw huisstijl wordt gebracht

Lees meer

GET THE APP!

Life2 ontwikkelde een app waarmee u in een handomdraai een offerte voor restyling van meubilair kunt aanvragen.

Download de Life2 App
1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!