Werkplekken verkleinen

Inkorten, vloeroppervlak besparen, optimaliseren

Wilt u ruimte besparen?

Het is voor de werknemers even wennen om afscheid te moeten nemen van hun eigen, grote bureau met ruimte voor meerdere schermen, stapeltjes aflegbakjes, vaste telefoon, grote rekenmachine en foto’s van de kinderen. Maar grote, persoonlijke  bureaus passen niet meer in het digitale tijdperk. De aflegbakjes zijn leeg in het papierloze kantoor, de telefoon zit in je zak, met daarop je rekenmachine-app en de foto’s van de kinderen. 

Vaste werkplekken worden zelden meer 100 % van de tijd bezet en vervangen door kleinere flexplekken waar iedere werknemer kan gaan zitten en werken. Door werkplekken te verkleinen en delen kan de beschikbare ruimte efficiënt worden gebruikt. Een flexwerkpleksysteem levert in kantoren gemiddeld 25 % ruimtebesparing op. Voor sommige organisaties loopt dit zelfs op tot ruim 40 %.

Maar de grote bureaus die er nog zijn weggooien is natuurlijk zonde voor het milieu en de portemonnee. Life2 kort uw bureaus in naar de nieuwe afmeting.
De (vaak) metalen onderstellen worden zorgvuldig ingekort en en de bureaubladen vervangen of naar een andere afmeting gezaagd.

En wilt u meteen uw kantoor restylen? Kijk dan hier wat Life2 voor u kan doen om dat duurzaam en sociaal te doen

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!