Milieuvriendelijke reiniging meubilair ter plaatse

Vuil meubilair? Dodelijk voor het gevoel van hospitality!

Ecologische dieptereiniging


Is uw meubilair vuil? Heeft u stoelen waar de vlekken niet meer uitgaan met conventionele reinigingsmethoden? Tafelpoten met aangekoekte etensresten?
Laat het professioneel reinigen door Life2!

Reinigen is de stap vóór het helemaal herstofferen van uw projectmeubilair of vóór de aanschaf van nieuw.  Als de bekledingsstof en de vulling van de stoelen nog helemaal goed is en geen schade of slijtage laten zien, dan kan Life2 het voor u reinigen.  .

Wij voeren (al dan niet periodiek) een dieptereiniging uit met behulp van gevanceerde (stoom) apparatuur en doen dat vanzelfsprekend met ecologisch verantwoorde reinigingsproducten. Wij werken snel en vakkundig op locatie, ter plaatse, zodat u snel weer van het meubilair gebruik kunt maken. Heel efficiënt voor uw stoelen, maar helemaal handig bij vaste of zware banken, die kunnen blijven staan waar ze staan. Vaak is het meubilair nog diezelfde dag of de dag erna beschikbaar.

Wij geven u vrijblijvend en eerlijk advies over de staat van uw meubilair d.m.v. de Life2 Meubelscan. Op basis van onze 30-jarige ervaring met meubilair, kunnen wij beoordelen of uw meubilair opnieuw gestoffeerd moet worden of reiniging nog de beste optie is.

BOEK EEN GRATIS LIFE2 MEUBELSCAN
1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!