Uw meubilair, uw visitekaartje

LIFE2 meubelrestylingsactiviteiten

Wat kunnen wij met uw meubilair en hoe bezuinigt u daarmee?

Life2 = restyling, hergebruik, revitaliseren, opknappen en moderniseren van bestaand meubilair. 
Een restyling uitvoeren en tóch besparen….hoe dan?!?

Door een 2e of zelfs 3e leven uit uw meubels te halen, verlengen wij de levensduur van uw meubilair en daarmee de afschrijvingsperiode.
En dat voor een fractie van de prijs die u zou betalen voor nieuw vergelijkbaar meubilair.
Restyling is de brug tussen vernieuwen en bezuinigen. 

Opnieuw stofferen stoelen

Versleten stof door intensief gebruik, vuile bekleding door toepassing van verkeerde stof op uw locatie, kleuren die niet meer passen in uw interieur? 

Lees hoe Life2 dat oplost!

Revitaliseren houtwerk

Slijtageplekken op de armleuningen van uw houten stoelen? Het houtwerk van tafels aan een opfrisbeurt toe of wilt u ze helemaal in een nieuwe moderne kleur? 

Houten stoelframes kaal? Kijk hoe Life2 u helpt!

Opnieuw stofferen banken

Horecabanken, je ziet ze overal tegenwoordig. Het zijn vaak de meest populaire zitplaatsen in uw restaurant. Maar wat nou als uw zaak aan een restyling toe is? Wat doet u dan met de banken?

Lees waarom je dat aan Life2 over kan laten!

Bureaustoelen restylen

Kent u ze ook, van die bureaustoelen met gerafelde stof aan de voorkant van de zitting. Waar gezeten wordt, wordt geschoven.  Wij herstofferen uw bureaustoelen. Dat doen we snel en vakkundig. 

Ook frisse bureaustoelen? Life2!

Tafels en tafelbladen restylen

Tafelbladen met van die afgekloven randen of met butsen in het blad. Je wilt het niet! En wat als u de stoelen hebt laten beitsen in een mooie nieuwe kleur? Wat doet u dan met de afwijkende tafelbladen? 

Tafelbladen opfrissen? Lees verder!

Werkplekken verkleinen

Grote, persoonlijke bureaus met ruimte voor foto’s, telefoons en meerdere schermen, het is uit de tijd. Het nieuwe werken vereist kleinere flexwerkplekken. Vloeroppervlak sparen. Wij korten uw bureaus in naar de nieuwe afmeting.

Ook kantoorruimte besparen? Lees hoe!

Diepreiniging meubilair

Het komt ook voor dat de bekledingsstof nog goed is enniet versleten, maar gewoon vuil. Wij voeren (al dan niet periodiek) een dieptereiniging met stoom uit op uw meubilair en doen dat vanzelfsprekend met ecologisch verantwoorde reinigingsproducten. 

Vuil meubilair? Lees hoe Life2 het reinigt!

Restyling zaalmeubilair

In de zomer sluiten de meeste theaters hun deuren en plegen onderhoud aan hun belangrijkste verkoopitems, de zitplaatsen. Wij revitaliseren zaalstoelen. We herstofferen ze, zodat de rijtjes er weer zo bij staan als het seizoen weer begint.

Collegezaal of theaterzaal onderhouden? Klik!

Demontage en montage

Het meubilair in deze zaal was van hout en oud. Wij verzorgen de demontage en montage en voeren de projectplanning in nauw overleg met u, zodat zaal weer klaar is voor gebruik als u hem nodig hebt. 

Hoe alles samen komt in 1 stoel!

Deze stoel had een licht beuken frame vol met krassen en was groen gestoffeerd in een stof die niet geschikt was voor de zorg en dus op de zitting en de bovenkant van de rug echt smerig. En hier staat de vernieuwde stoel. Niet van nieuw te onderscheiden. 

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!