Uw stoel een coronakiller? Echt!

Uw stoel een coronakiller? Echt!

Stoelen of banken die het coronavirus doden….het lijkt een sprookje, maar het is het niet.

Al herkennen we onszelf niet in dat beeld, maar mensen zijn, vooral onbewust, ‘viespeuken’. Wij dragen voor het blote oog onzichtbare bacteriën met ons mee. Natuurlijk op onze handen en in onze hoest, maar zelfs onze huid scheidt stoffen uit die we niet kunnen waarnemen. De corona-crisis heeft ons daar pijnlijk bewust van gemaakt. Als de stof van uw stoelen of banken niet resistent is tegen die onzichtbare ellendelingen, dan kan het een bron van besmetting worden.

Actieve aanpak om verspreiding van bacteriën te voorkomen

Onze werkomgeving is veranderd van een statische naar een flexibele. We delen werkplekken en dus ook de stoelen waar we op zitten met collega’s. Daarmee wordt de noodzaak groter om de verspreiding van bacteriën actief te minimaliseren. In zorgcentra is die noodzaak evident, evenals op andere plekken waar het zitmeubilair intensief wordt gebruikt door verschillende mensen, denk aan scholen en horecagelegenheden.

De meubelstoffenindustrie speelt daar uitstekend op in. Er zijn al veel kunststoffen die bestand zijn tegen bacteriën en die goed te reinigen zijn met middelen die ze bestrijden. Daarnaast zijn er stoffen verkrijgbaar die worden afgewerkt met een permanente coating die de bacteriën echt vernietigt als ze ermee in aanraking komen.

Life2 herstoffeert uw stoelen in bacterie-dodende stoffen

Life2 herstoffeert projectmeubilair in deze stoffen. Wij hebben een collectie antibacteriële kunststoffen samengesteld. De Life2-ABcollectie biedt een uitgebreide keuze voor elk interieur. Ook leveren wij een grote collectie weefstoffen die zijn voorzien van een bacterie-dodende coating, die niet giftig is, maar getest en bewezen effectief is bij het uitschakelen van de activiteit van o.a. de MRSA, E.coli, Noro en coronavirussen.

Zorg ervoor dat uw zitmeubilair geen bron van infectie is, laat ze stofferen in stoffen die dat voorkomen. Maak ze corona-proof.

Life2 assisteert u graag bij uw stof- en kleurkeuze.

Interesse in een offerte? Neem contact met ons op

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!