Life2: scholen mooi maken!

Life2: scholen mooi maken!

Restyling van projectmeubilair is inmiddels voor veel organisaties een vast onderdeel van de facilitaire huishouding. Het past binnen circulaire doelstellingen van die organisaties of levert de social return waarmee men een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen missie invult. In de uitdagende tijd waarin we leven schept het daarnaast juist de mogelijkheid om de uitstraling bij te schaven en het meubilair straks weer helemaal up-to-date te hebben.

Daarin faciliteert Life2. Hebben we al gezegd dat het een feest is om opdrachten te zoeken en uitvoeren voor Life2. We maken niet alleen de wereld een beetje mooier, socialer en duurzamer, maar er is altijd enthousiasme! Er is altijd die verrassing bij onze klanten als we geherstoffeerde stoelen terugbrengen.

‘Zijn dat onze stoelen? WOW! Wat zijn ze mooi geworden!’

Daar ga je toch voor! Deze week rondden we de upgrade af van de banken van Hotelschool The Hague (in Amsterdam by the way). En dat was nodig…. Nieuwe moderne kleuren, nieuwe vulling, goed reinigbare en moderne kunststoffen. Het is alsof er geheel nieuwe banken staan. Wat een verschil!

O ja, had ik al gezegd dat Life2 een feestje was? Niet alleen omdat alles er weer top uit ziet, maar ook omdat het allemaal goed en snel geregeld wordt. Alles klaar voor als de studenten weer komen.

Wat we allemaal doen? Kijk hier!

Of laat je inspireren door onze projecten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
Whatsapp met Life2
Life2 voor uw meubilair? Klik op de pijl om ons een Whatsapp bericht te sturen. App foto's als u een concrete vraag over uw meubilair hebt!